Naujienos

  • Ultra Street Fighter IV sulauksim 2014-ųjų vasarą
    • Ultra Street Fighter IV sulauksim 2014-ųjų vasarą

    • Kompiuterinių žaidimų leidėjai, Capcom, pranešė, kad kitų metų birželį dienos šviesą išvys atnaujinta muštinių stimuliatoriaus, Super Street Fighter IV: Arcade Edition, versija - Ultra Street Fighter IV. Tiesa, pirmiausia bus išleistos Xbox 360 ir PlayStation 3 konsolėms skirtos žaidimo versijos. PC žaidėjai turės pakentėti iki rugpjūčio.

       

      Taip pat rugpjūtį Xbox 360 ir PlayStation 3 žaidėjai už papildomus 40 JAV dolerių įsigyti papildymų paketą su visais anksčiau išleistais veikėjų kostiumais. PC versijai skirtas kostiumų paketas pasirodys taip pat rugpjūtį, tik kainuos 10 dolerių mažiau.

       

      Naujojo žaidimo išleidimo data pasirinkta taip, kad galėtų pakliūti į 2014 metų Evolution turnyrą. „Atsiprašome savo PC fanų. Norėjome išleisti visas versijas vienu kartu, tačiau taip nebūtume užsitikrinę, kad Ultra Street Fighter IV pateks į didžiausią kovinių žaidimų turnyrą pasaulyje.“ – aiškino Capcom atstovai.

       

      Capcom apie Ultra Street Fighter IV kūrimą pirmą kartą užsiminė pernai vasarą Evolution 2012 turnyro metu. Žaidimas bus papildytas 5 naujais veikėjais, 6 naujais žaidimo etapais bei kitu turiniu.

    • Autorius: Endy | Data: 7, Gruodis 2013 22:20 (42)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.