Naujienos

  • Assassin‘s Creed moderniame pasaulyje?
    • Assassin‘s Creed moderniame pasaulyje?

    • Šį savaitgalį San Diege vykstančioje Comic-Con parodoje Assassin‘s Creed žaidimų serijos vyriausiasis scenarijų rašytojas, Darby McDevitt, leptelėjo, kad modernių laikų Assassin‘s Creed irgi įmanomas.

       

      „Visada yra galimybė, tačiau vienas didžiausių serijos pliusų yra istorinis turizmas.“ sakė McDevitt. Paskutinės žaidimo dalys nukėlė žaidėjus į kolonijinių laikų Ameriką, Trečiąjį Kryžiaus žygį ir Renesansą. Naujausias būsimas žaidimas, Assassin‘s Creed IV: Black Flag, nukels jus į Karibų piratų dominavimo laikus.

       

      Taip pat scenaristas paerzino gerbėjus pasidalindamas savo mintimis apie galimas ateities žaidimų temas. Viena iš jų – viduramžių Japonija: „Manau Šogunatas  yra kieta era, tačiau tai nepriklauso nuo vieno asmens. Nesvarbu, ką mes darytume, tai bus irgi kieta.“

       

      Assassin‘s Creed leidėjai, Ubisoft, šiemetinėje Comic-Con parodoje pristatė ir  naują Assassin‘s Creed komiksų knygą, pavadinimu Assassin‘s Creed: Brahman. Ji skaitytoją nukels į XIX a. kolonistų britų valdomą Indiją, kur veikia naujas veikėjas, Arbaaz Mir. Knygą turėtų būti išleista rudenį, kartu su Assassin‘s Creed IV: Black Flag.

    • Autorius: Endy | Data: 21, Liepa 2013 23:32 (37)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.