Naujienos

  • Turinio papildymai - prastas būdas uždirbti pinigų
    • Turinio papildymai - prastas būdas uždirbti pinigų

    • Avalanche Studios įkūrėjas, Christofer Sundberg, pasidalino gana kategoriška nuomone apie kompiuterinio žaidimo turinio papildymus bei pastovaus interneto ryšio reikalavimą. Jo nuomone, kompiuterinių žaidimų kūrėjai taip tik stengiasi iš žaidėjų išpešti kuo daugiau pinigų.

       

      „Internetu parsisiunčiami žaidimo turinio papildymai reikalingi ne išlaikyti žaidėją. Mes kuriame žaidimus, leidžiančius žaidėjams mėgautis pačiu pažinimo procesu, o ne orientuojantis į kažkokį galutinį tikslą. Pastaruosius trejus metus dauguma leidėjų laksto kaip begalviai viščiukai, desperatiškai ieškodami naujų būdų uždirbti daugiau pinigų. Žinoma, internetu parsisiunčiami žaidimo turinio papildymai padeda išlaikyti žaidėją savo kišenėje, tačiau kiek tokių žaidimų iš tiesų buvo sėkmingi? Ne tiek jau daug. Žmonės tiesiog moka pinigus už mėšlą, kurio kūrėjai dėl laiko stokos nesugebėjo sudėti į pagrindinį žaidimą. Taip pat dabar populiaru vienam žaidėjui skirtą žaidimą priverstinai padaryti internetiniu, daugeliui žaidėjų skirtu. Tai visai neprideda žaidimui vertės, o tik papildomą pliusą kompaktinio disko dėžutės nugarėlėje.“

       

      Kaip vieną vis dar senas tradicijas saugančių žaidimų, Christofer Sundberg, nurodo savo studijos kūrinį, veiksmo/nuotykių žaidimą - Just Cause 2, išleistą 2010 metais. Pasak Sundberg, Just Cause 2 įdomus pats iš savęs ir be brangių turinio papildymų.

    • Autorius: Endy | Data: 27, Liepa 2012 19:25 (47)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.