Naujienos

  • Might & Magic: Heroes VI atidėtas iki rudens
    • Might & Magic: Heroes VI atidėtas iki rudens

    • Žaidėjai, išsiilgę fantastinių, ėjimais paremtų strategijų serijos Might & Magic, turės dar šiek tiek palaukti. Šiandien Ubisoft leidėjai pranešė, kad Might & Magic: Heroes VI išleidimo data atidėta iki rugsėjo 8 dienos. „Mes norime užtikrinti tokią žaidimo kokybę, kokios jūs nesitikėjote.“ pranešime sakė kompanijos atstovai.

       

      Might & Magic: Heroes VI kuria Black Hole Games kūrėjai. Ta pati studija jau gali pasigirti tokiais projektais kaip Armies of Exigo ir Warhammer: Mark of Chaos. Might & Magic: Heroes VI grįšite į fantastinį Ashan pasaulį, kurį galite rasti ir pirmojo asmens nuotykių žaidime, Dark Messiah of Might and Magic. Būsimoji strategija nukels jus keletą šimtmečių į praeitį, prieš įvykius, kurie vyko žaidime Heroes of Might & Magic V. Žaidimo siužetas leis jums išvysti Falcon Imperijos žlugimą ir Griffin Imperijos susikūrimą.

       

      Kaip ir visi ankstesni serijos žaidimai, Might & Magic: Heroes VI rasite ir šiek tiek vaidmenų žaidimo elementų. Žaidime galėsite rinktis, ką daryti su nugalėtais priešais. Nuo jūsų sprendimo priklausys ar jie nukeliaus blogio, ar gėrio keliu. Nepamirškime ir bosų kovų bei miestų keitimosi sistemos, taip pat daugelio naujų kovinių vienetų. Vienam žaidėjui skirtame režime rasite keletą karinių kampanijų, kurias galėsite išbandyti bet kuria tvarka.

    • Autorius: Endy | Data: 21, Balandis 2011 22:26 (55)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.