Naujienos

  • Karibų sala jūsų rankose - Tropico 4
    • Karibų sala jūsų rankose - Tropico 4

    • Tropico 4 – vienas iš daugelio kompiuterinių žaidimų, pristatomų šiemetinėje Game Developers Conference parodoje. Jame rasite visas gerąsias Tropico 3 savybes ir dar daug daugiau. Tropico 4 jums vėl teks įsikūnyti į El Presidente rolę. Jūsų valdžioje – maža, tropinė, fiktyvi, tačiau labai į Kubą panaši, salelė, pavadinimu, Tropico. Jūsų užduotis – vesti savo triukšmingą tautą per XX amžiaus istorijos šunkelius.

       

      Iš pradžių jums teks susikurti diktatorių su pageidaujamomis asmeninėmis savybėmis, tačiau jūsų pagrindinė užduotis – subalansuoti savo valdų gyventojų gerovę su bręstančia ekonomika ir galingų užsienio valstybių įtaka. Šįkart tai nebus tik JAV ir Sovietų Sąjunga. Komunistinė Kinija taip pat vaidins stambų vaidmenį pasaulinėje ekonomikoje ir karo reikalų sferoje, todėl priimdami sprendimus, turėkite tai omeny. Kad įgautumėte absoliučią valdžią ir turtus, Tropico 4 leis jums kviesti civilius prisijungti prie Ministrų kabineto, kuris palaikytų jūsų politines iniciatyvas.

       

      Apskritai, Tropico 4 turės daug ilgesnę kampaniją nei ankstesnis žaidimas. Naujojoje strategijoje rasite 20 misijų ir 10 naujų žemėlapių. Taip pat žaidimas pasipildys 20 naujų pastatų struktūrų, kurie labiau atspindės šiuolaikinę erą, pavyzdžiui, fondų birža, prekybos centras ar vandens pramogų parkas. Tenkindami serijos gerbėjų prašymą, kūrėjai į Tropico 4 įdėjo daugiau natūralių katastrofų (vulkano išsiveržimai, sausros, viesulai ir kiti.), kurios įvyks automatiškai nežinia kada ir dramatiškai pakeis jūsų tautos vystymosi tempus bei kryptį. Žaidimas taip pat bus sujungtas su tokiais socialiniais tinklalapiais, kaip Facebook ir Twitter, nes kiekvienas diktatorius privalo paskelbti apie savo šalies pasiekimus savo pasekėjams.

       

      Tropico 4 turėtų būti išleistas jau rugpjūčio mėnesį.

    • Autorius: Endy | Data: 5, Kovas 2011 15:39 (49)

Komentarai

Parašė: gedasx :: Data: 2012-02-02 08:09:15 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
gedasx

trecias labai patiko,o sito dar nebandziau


Parašė: mantvix :: Data: 2012-02-01 17:25:29 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
mantvix

Panašu į subtilų žaidimą Linksmas


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.