Naujienos

  • Ubisoft atviro pasaulio žaidimai – „žaidėjai nori laisvės“
    • Ubisoft atviro pasaulio žaidimai – „žaidėjai nori laisvės“

    • Naujame interviu Ubisoft vadovas, Yves Guillemot, paaiškino, kodėl  Assassin‘s Creed bei Far Cry serijų žaidimų leidėjai labiau orientuojasi į atviro pasaulio žaidimus. Pasak Guillemot, tokie Ubisoft žaidimai, kaip Watch Dogs, The Crew, Far Cry 4 ar The Division patinka žaidėjams dėl to, kad leidžia didesnę žaidėjų laisvę, o ne sustato juos ant vienų bėgių linijos.

       

      „Manome, kad žaidėjai nori daugiau laisvės.“ sakė Yves Guillemot. „Jie taip pat nori žaidimų, kuriuos galima žaisti ilgiau. Atviro pasaulio žaidimų žanras leidžia skirtingo tipo žaidėjams pasiūlyti skirtingų tipų įspūdžius. Manome, kad jie geriau pritaikyti skirtingų žaidėjų grupėms nei kiti, šiuo metu rinkoje esantys, produktai.“

       

      Ubisoft vadovas mano, kad atviro pasaulio žaidimų mada kompiuterinių žaidimų rinkoje ir toliau tęsis. „Tai industrijos mada, tokių žaidimų bus vis daugiau ir daugiau, nes žaidėjai juos perka geriau, nei kitus.“ Praeitą vasarą Ubisoft paskelbė planuojanti leisti atviro pasaulio žaidimus „reguliariai“. Kompanija teigė turinti unikalią galimybę tai daryti, nes dirba su ypatingai susidirbusiu kūrėjų studijų tinklu. Pavyzdžiui, Assassin‘s Creed Unity yra kuriama net 10 skirtingų kūrėjų studijų.

    • Autorius: Endy | Data: 19, Birželis 2014 22:05 (35)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.