Naujienos

  • Šaudyklė Destiny gali atkeliauti į PC
    • Šaudyklė Destiny gali atkeliauti į PC

    • Rugsėjo 9 dieną startuoja būsima Bungie žaidimų kūrėjų šaudyklė, Destiny. Kol kas žaidimas skirtas Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ir PlayStation 4 konsolėms, tačiau panašu, kad ateityje gali būti pridėta ir PC platforma. Activision leidėjų vadovas, Eric Hirshberg, pripažino, kad Destiny labai tiktų PC platformai ir patvirtino, kad kompanija labai rimtai svarsto šį klausimą.

       

      „Žaidimas puikiai tiktų. Tai galimybė, apie kurią kalbame ir į ją labai rimtai žiūrime. Žinoma, tai labai logiška, kai toks žaidimo žanras ir tipas. Kol kas nieko neskelbiam, tačiau tikrai labai intensyviai diskutuojam.“ sakė Hirshberg. „Žinote, žaidimų kūrimas PC platformai, visiškai kitas gyvūnas, nei kūrimas konsolėms, tad mes tik norime įsitikinti, kad padarysime žingsnį į priekį ir padarysime jį tvirtą. Siekiame aukščiausios įmanomos kokybės.“

       

      Destiny – tai tarsi Skyrim ir Mass Effect mišinys – mitai, tamsiosios jėgos ir burtai sumišę su ginklais, kosminėm kelionėm ir ore levituojančiais motociklais. Bungie kūrėjų teigimu, Destiny gali tapti nauju kompanijos milijardinės vertės produktu.

    • Autorius: Endy | Data: 13, Birželis 2014 22:12 (32)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.